Filter Zoeken

Hotoke no Atama, Boeddha Hoofd


  • Hotoke no Atama, Boeddha Hoofd - YO23010113
  • Hotoke no Atama, Boeddha Hoofd - YO23010113
  • Hotoke no Atama, Boeddha Hoofd - YO23010113
  • Hotoke no Atama, Boeddha Hoofd - YO23010113
  • Hotoke no Atama, Boeddha Hoofd - YO23010113

Item omschrijving - YO23010113
Het Boeddhisme heeft door de geschiedenis heen een grote invloed gehad op de Japanse samenleving. Door het gehele land zijn Boeddhistische symbolen terug te vinden. Vooral rondom tempels, O-Tera (お寺) in het Japans, zijn vaak meerdere beelden van Buddha te zien. Dit kan het volledige lichaam van Boeddha omvatten, maar vaak wordt ook alleen het hoofd van Boeddha getoond ter ere van het Boeddhisme. Het hoofd van Boeddha wordt in het Japans omschreven als Hotoke no Atama (仏の頭). Dit Boeddha hoofd komt van oorsprong uit Bali, Indonesie, maar is jaren lang in Japan tentoongesteld.

Specificaties
• Herkomst: Bali, Indonesie
• Materiaal: Grijs graniet
• Leeftijd: Antiek

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010113 30 cm 30 cm 54 cm € Item is Verkocht

EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040
-20%
Keikaboku Versteend Hout, Japanse Siersteen - YO06010217