Filter Zoeken

Ishihyōchū, Antieke Japanse Wegwijzer


  • Ishihyōchū, Antieke Japanse Wegwijzer - YO07010106
  • Ishihyōchū, Antieke Japanse Wegwijzer - YO07010106
  • Ishihyōchū, Antieke Japanse Wegwijzer - YO07010106
  • Ishihyōchū, Antieke Japanse Wegwijzer - YO07010106
  • Ishihyōchū, Antieke Japanse Wegwijzer - YO07010106

Item omschrijving - YO07010106
Stenen wegwijzers, Ishihyōchū (石標柱) in het Japans, worden in Japan veel gebruikt om op een zeer authentieke manier richtingen aan te geven. Ze zijn vaak terug te vinden nabij tempels, schrijnen, Japanse tuinen, openbare parken, stations, badhuizen en nog veel meer. De Japanse tekst die de richtingen aangeeft wordt op traditionele wijze met de hand gegrafeerd.

Deze Ishihyōchū is op twee zijdes met Japanse tekst gegrafeerd. Vanwege ouderdom zijn een aantal karakters lastiger te lezen. Het bovenste Kanji karakter op beide zijdes is Migi (右), wat rechts betekent. Dit bewijst dat de wegwijzer de richting aangeeft naar rechts en hij zou dus perfect staan langs een naar rechts lopend pad. De onderste karakters zijn in Hiragana en worden gelezen als Mono (もの), wat dingen betekent. De imperfecte conditie van de Ishihyōchū, sluit mooi aan op het filosofische concept van Wabi-Sabi.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Shirakawa Steen (白川石)
• Leeftijd: Meiji Periode

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO07010106 18 cm 18 cm 86 cm € Item is Verkocht

EUR: 2100.00  ⇒  EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-15%
Vietnamese Siersteen - YO06020089
-20%
Rankan, Japanse Stenen Brugpaal - YO07010138
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131