Filter Zoeken

Jūsanju no Sekitō, Granieten Pagode


  • Jūsanju no Sekitō, Granieten Pagode - YO02020003
  • Jūsanju no Sekitō, Granieten Pagode - YO02020003
  • Jūsanju no Sekitō, Granieten Pagode - YO02020003
  • Jūsanju no Sekitō, Granieten Pagode - YO02020003
  • Jūsanju no Sekitō, Granieten Pagode - YO02020003

Item omschrijving - YO02020003
Pagodes, Tō (塔) in het Japans, zijn ontstaan in het vroegere India vanuit waar het fenomeen zich verspreidde over andere delen van de Aziatische wereld. Vandaag de dag is de pagode onlosmakelijk verbonden met de traditionele Chinese en Japanse architectuur. De hoge pagodes symboliseren de heilige bergen uit legendes en volksverhalen. Op de bovenste verdieping werden meestal alle waardevolle schatten, juwelen en artefacten veilig bewaard. Hierdoor is de pagode tevens een symbool van welvaart.

Eeuwen geleden vormde de architectuur van de pagode de inspiratie voor een stenen tuin ornament in Japan. De stenen pagode, in het Japans bekend onder de naam Sekitō (石塔), is de perfecte toevoeging op iedere Japanse tuin vanwege de symboliek en de unieke aanwezigheid.

Deze specifieke stenen pagode heeft dertien verdiepingen, Jūsanju no Sekitō(十三重石塔) in het Japans. Het ornament is volledig gebaseerd op de bekende stenen pagode die te vinden is in Uji Park, Kyoto.

Specificaties
• Herkomst: China
• Materiaal: Zilvergrijs Graniet
• Leeftijd: Nieuw

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO02020003 38 cm 38 cm 180 cm € 2450.00

EUR: 2450.00  ⇒  EUR:  2450.00


Vraag om Advies Direct Bestellen In Shopping Cart

Hoe kunt u een bestelling plaatsen?
Bedankt voor uw bezoek aan onze online catalogus voor bedrijven en particulieren. U kunt dit artikel direct bestellen door gebruik te maken van de oranje knop hierboven en het formulier in te vullen. Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van meerdere artikelen kunt u ze toevoegen aan uw Shopping Cart. Als u uw selectie heeft gemaakt kunt u het formulier onder het overzicht invullen. Wanneer wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij de verzendkosten voor u berekenen. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht.

Als u de verzendkosten accepteert, zullen wij een factuur voor u maken met daarin alle details van de bestelling en betaalinstructies. Betalingen kunnen worden gedaan door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport en u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Discount Corner
-15%
Deense Siersteen - YO06020014
-15%
Komainu Set, Antieke Japanse Shishi Leeuwen Standbeelden - YO07010117
-10%
Hirukawa Ishibashi, Japanse Stenen Brug - YO04010010