Filter Zoeken

Kusaki Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn


  • Kusaki Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010151
  • Kusaki Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010151
  • Kusaki Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010151
  • Kusaki Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010151
  • Kusaki Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010151

Item omschrijving - YO23010151
In Japan zien mensen een metalen lantaarn als heilige lichtbron. Ze worden hierdoor vaak gebruikt bij Boeddhistische tempels of Shinto schrijnen. Maar ook bij mensen thuis, in de tuin of zelfs binnen, zorgt een authentieke metalen lantaarn voor veel sfeer. De verlichting in de lantaarn kan op meerdere manieren worden geregeld, zoals bijvoorbeeld met een kaars. Het is gebruikelijk om de lantaarn op te hangen. De naam in het Japans is dan ook Tsuridōrō (釣り灯籠), wat hangende lantaarn betekent. Uiteraard is de lantaarn ook meer dan geschikt om neergezet te worden. Een Tsuridōrō is dus een uniek multifunctioneel ornament met verschillende variatiemogelijkheden.

Met zijn authentieke groene kleur heeft deze specifieke Tsuridōrō een zeer mooie uitstraling. Op de ronde panelen zijn aan iedere zijde verschillende soorten planten te zien zoals bloemen en bamboe. Deze panelen worden omringt door een vakkundig afgewerkt rasterwerk dat veel wegheeft van plantenwortels. De sterke focus op planten van de Kusaki Tsuridōrō vormde de basisgedachte achter de naam. Kusaki (草木) is namelijk Japans voor planten.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Koper
• Leeftijd: Meiji Periode
• Conditie: Goed, deurtje gaat niet meer open

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010151 22 cm 22 cm 27 cm € 875.00

EUR: 875.00  ⇒  EUR:  875.00


Vraag om Advies In Shopping CartDiscount Corner
-15%
Deense Siersteen - YO06020014
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040